rabattroje

ساخت وبلاگ

Inden sæsonens afslutning havde Ten Hag allerede samlet en lang liste af signinger til Manchester Uniteds sommersigninger. På grund af forsinkelsen i salget af Manchester United har klubben ikke gjort fremskridt med at signere eller sælge spillere.
I den første sæson som træner for Premier League førte han Manchester United til tredjepladsen i Premier League, vendte tilbage til Champions League og hjalp holdet med at vinde deres første mesterskab i seks år. Hvis der kan findes flere dygtige spillere til den røde klassiske Billige fodboldtrøjer i sommervinduet, så vil Manchester United have en stærk konkurrenceevne i den nye sæson. Derfor gav Ten Hag efter sæsonens afslutning tilbud til Tottenhams Kane, Chelseas Mount og Atlantas Heylent. Tottenham, Chelsea og Atlanta afviste dog alle Manchester Uniteds tilbud.
På nuværende tidspunkt har Manchester United stadig intet at hente i signinger. Faktisk planlægger både Kane og Mount at forlade holdet. Jeg tror på, at så længe prisen er rimelig, er der stadig håb om en overførsel. I modsætning hertil underskrev Real Madrid Bellingham med lynets hast, udlånte Joselu og afsluttede deres signinger denne sommer tidligt. Selvom sommervinduet stadig er langt, er antallet af fremragende spillere stadig begrænset. Jeg håber, at Manchester Uniteds sommersigneringer kan få et gennembrud så hurtigt som muligt, og finde passende spillere til Manchester United trøje så hurtigt som muligt.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Manchester United trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 72 تاريخ : چهارشنبه 31 خرداد 1402 ساعت: 1:28

Chelsea, der er placeret på en 12. plads i Premier League i sæsonen 2022-23, vil uden tvivl lave store ændringer denne sommer. På grund af Chelseas sløseri på transfermarkedet er deres mandskab meget oppustet. På nuværende tidspunkt er de blås intee lønrum også meget trange, og de skal slippe presset med at skaffe penge ved at sælge spillere. Ifølge britiske medier håber Arsenal at introducere den tyske angriber Havertz for 60 millioner pund. Chelseas prisskilt for Havertz er dog 70 millioner pund.
I 2020 brugte Chelsea 80 millioner euro på at sætte Haverts på Chelsea fodboldtrøje. Han scorede nøglemål i 2021 Champions League-finalen og sidste års klub-VM-finale og blev Chelseas helt. Faktisk er Haverts' styrke hævet over enhver tvivl. Men med uroen i klubben har hans form ikke holdt stik. Ifølge rapporter vil Arsenal-træner Arteta have Haverts, og Haverts er også glad for at tage Arsenal trøje på. De to sider har også nået personlige forhold.
Arsenal mener, at Chelseas desperate behov for at sælge spillere har fået dem til at acceptere en aftale på £60 millioner for Havertz. Handlen mellem de to parter forventes gennemført efter landskampspausen. Under alle omstændigheder, efter en svær sæson, håber jeg, at Haverts kan tage en ny Billige fodboldtrøjer på og starte en ny rejse.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Chelsea fodboldtrøje,Arsenal trøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 84 تاريخ : يکشنبه 28 خرداد 1402 ساعت: 23:01

Efter Messi annoncerede, at han ville slutte sig til Miami, tog han til Kina for at forberede sig til en venskabskamp med Australien. Under denne rejse til Asien blev det argentinske landshold ledet af Messi budt velkommen af kinesiske fans. Det er underforstået, at tusindvis af fans iført blå og hvide Fodboldtrøje har ventet på deres ankomst, siden de stod af flyet. Messi, der forlod Paris Saint-Germain, følte entusiasme, kærlighed og respekt fra fans i Kina. Jeg tror, at fans over hele verden elsker ham, undtagen selvfølgelig fansene i Paris.
Ifølge rapporter planlægger den argentinske træner Scaloni at bruge en samlet opstilling tæt på VM til dette opgør med Australien. Messi, Di Maria, DePaul, Martinez og andre stjeer vil alle optræde i Argentina landsholdstrøje. Det er værd at nævne, at Alvarez, der vandt Champions League med Manchester City, også ankom til Kina for at slutte sig til holdet efter at have deltaget i fejringen. Lautaro, som også spillede i Champions League-finalen, dukkede ikke op på listen for den asiatiske rejse på grund af en ankelskade.
"Jeg håber at se en Messi-kamp live, før Messi går på pension", det er drømmen for mange kinesiske fans. Det er blevet sagt, at Messi ikke kun er Argentinas Messi, men også verdens Messi. Messi, iført en trøje, formidlet charmen ved fodbold til almindelige mennesker over hele verden.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Fodboldtrøje,Argentina landsholdstrøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 69 تاريخ : پنجشنبه 25 خرداد 1402 ساعت: 22:13

Efter at Manchester City vandt Champions League, som anfører, er Gundogans kontrakt med Manchester City ved at udløbe. Hvilken Fodboldtrøje han vil bære i fremtiden er et emne, der bekymrer mange Manchester City-fans. Det er underforstået, at Guardiola bad klubben om at gøre deres bedste for at beholde Gundogan, ligesom Barcelona, Paris Saint-Germain, Arsenal og Saudi Ligaen også udtrykte stor interesse for ham.
Som en stor bidragyder til Manchester Citys Triple Crown spillede Gundogan 51 kampe i Manchester City trøje i sæsonen 2022-23 og bidrog med 11 mål og 7 assists. Han hjalp også på egen hånd Manchester City med at vinde FA Cuppen. Hans kontrakt er ved at udløbe, og han er blevet en populær spiller på transfermarkedet. Det er underforstået, at Guardiola håber, at klubben vil gøre sit bedste for at beholde Gundogan, og tilbyder i øjeblikket en 1+1 kontrakt. Barcelona tilbød en treårig kontrakt, og de to sider har forhandlet mange gange. Barcelona håber at afslutte Gundogans transfer om en uge. Paris Saint-Germain og Arsenal har også udtrykt interesse for Gundogan. Der er også den saudiske side. Efter at have savnet Messi, forsøgte Saudi League hårdt at hente Champions League-mesterkaptajnen. Ifølge rapporter tilbød den saudiske side Gundogan et tilbud på 200 millioner euro i 2 år.
Den 32-årige Gundogan står over for et vigtigt karrierevalg. Selvfølgelig er den endelige beslutning i Gundogans egne hænder. Over for Barcelonas treårige kontrakt og Saudi-Arabiens skyhøje løn, selvom Gundogan vælger at forlade i sidste ende, tror jeg, at Manchester City-fans vil sende de mest oprigtige velsignelser. Hvis du vælger at forlade, bliver Champions League-finalen mellem Manchester City og Inter Milan Gundogans farvel. Champions League-trofæet kan være det bedste farvel til Manchester City-kaptajnen.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Fodboldtrøje,Manchester City trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 68 تاريخ : چهارشنبه 24 خرداد 1402 ساعت: 11:03

Triple Crown - er den mest herlige herlighed af et topligahold! Ser vi tilbage på de fem store ligaers historie, har der været i alt 7 optrædener, og i Premier Leagues historie er det kun Manchester United trøje i sæsonen 1998-99, der har gjort det. Nu, efter Manchester United, er Manchester City blevet det andet hold i Premier League, der vinder den tredobbelte krone på en enkelt sæson. Det er også anden gang i Guardiolas personlige trænerkarriere, at han har ført holdet til at vinde Triple Crown.
Manchester Citys tredobbeltvindende kampagne i denne sæson har været fyldt med drama, og de har længe været bagud efter Arsenal i Premier League. Det var først i april, at de fandt en chance for at overhale og endelig vandt de tre på hinanden følgende Premier League-titler. I Manchester-derbyet i FA Cup-finalen bidrog Gundogan, der var iført en Manchester City trøje, med det hurtigste mål og scorede to gange. Manchester City vandt finalen igen. I Champions League-finalen, med Rodris skud og Edersons vidunderlige redning, vandt Manchester City det første Champions League-trofæ i holdets historie, som de ønskede. Efter at Manchester City oplevede utallige fiaskoer, skabte de endelig deres egen æra.
I sæsonen 2008-09 førte Guardiola Barcelona til at feje La Liga, King's Cup og Champions League og vandt Triple Crown for første gang. Tolv år senere førte Guardiola, som stødte på mange tvivl, igen sit hold til at vinde Triple Crown. Han beviste sig selv ved at vinde Premier League, FA Cuppen og Champions League i træk, og blev den eneste cheftræner, der har vundet Triple Crown to gange på to sæsoner. Selvom der stadig er lang tid igen i hans trænerkarriere, er han blevet cheftræner med næstflest mesterskabspriser i fodboldhistorien efter Ferguson.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester United trøje,Manchester City trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 78 تاريخ : يکشنبه 21 خرداد 1402 ساعت: 23:58

I Europa Cup-finalen 2022/23 lavede Ben Rahma et straffespark, Bonaventura udlignede, og Bowen, iført nr. 20-Billige fodboldtrøjer, scorede en lore med én hånd. West Ham 2-1 Fiorentina vandt Europa Cuppen. West Ham vandt igen EM-trofæet efter 58 år.
I denne sæson kæmpede West Ham United engang om nedrykning i ligaen. Heldigvis lykkedes det endelig at rykke ned med deres stærke opstilling. Man kan sige, at West Ham til en vis grad opgav ligaen og fokuserede alle deres kræfter på den europæiske konkurrence. Fra deres ubesejrede rekord på 14 sejre og 1 uafgjort i den europæiske konkurrence i denne sæson, kan det ses, at vægten af dette mesterskabstrofæ er meget tilstrækkelig. Denne sommer har West Ham-anfører Rice som udgangspunkt bekræftet, at han vil tage sin West Ham United trøje af og skifte til andre klubber. Dette mesterskabstrofæ burde være den bedste gave, som Ris modtog inden afrejse. Dette er også det første vigtige trofæ, som den 60-årige Moyes har vundet i sin trænerkarriere. Han modstod endelig presset og beviste sig selv. Han har ventet for længe på dette øjeblik.
Hvad angår Fiorentina, betalte de også for meget for Europa Cuppen. Det endelige resultat af spillet er beklageligt, men konkurrencesport er grusomt. I denne sæson er tre Serie A-hold kommet ind i den europæiske slutrunde. Desværre er Rom og Fiorentina ikke blevet begunstiget af skæbnen. Nu kan vi kun forvente, at Inter Milan skaber et mirakel i Istanbul!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,West Ham United trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 77 تاريخ : جمعه 19 خرداد 1402 ساعت: 1:11

Liverpool formåede ikke at komme ind i top fire i Premier League i denne sæson og formåede ikke at kvalificere sig til Champions League næste sæson. Så må holdets opstillingstilpasning være deres hovedopgave pt. Inden sæsonafslutningen blev det bekræftet, at Firmino, Milner og andre ville tage Liverpool trøje af til sommer. Tiltrædelsen af McAllister åbnede også officielt sommerens transfersigneringer til Liverpool.
McAllisters underskrivelse blev bekræftet inden udgangen af sæsonen. Selvom mange Premier League-hold, herunder Manchester United og Manchester City, har udtrykt stor interesse for McAllister, valgte McAllister endelig Liverpool, hvilket er mere i tråd med hans personlighed. Ifølge Romanos rapport underskrev Liverpool McAllister i form af et aktiveringsudkøbsgebyr, beløbet er lavere end de tidligere rapporterede 60 millioner pund, og det forventes kun at være mellem 45 millioner pund og 55 millioner pund. De to parter underskrev en kontrakt frem til 2028.
Efter at have skrevet kontrakt med McAllister vil Liverpool fortsætte med at styrke sig i transferperioden, og de har brug for flere spillere til at komme med. Ifølge kilder er Liverpools nuværende prioritet stadig at styrke midtbanen, men hvis der er en passende skytte, vil det også blive overvejet. Da holdet mangler Champions League, kan de måske kun stole på den unikke charme ved den røde Billige fodboldtrøjer for at tiltrække dygtige spillere til at deltage.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Liverpool trøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 80 تاريخ : چهارشنبه 17 خرداد 1402 ساعت: 0:36

Vil Real Madrid trøje nr. 7 i næste sæson indvarsle en ny ejer? Ifølge officiel bekræftelse har Real Madrid og Hazard gennemført opsigelsen af kontrakten, og spilleren vil forlade klubben den 30. juni 2023 og afslutte sin magiske Real Madrid-karriere.
Siden han kom til Real Madrid fra Chelsea i sommeren 2019, har Hazard, engang defineret som Ronaldos efterfølger, kun spillet 76 kampe på vegne af Real Madrid og bidraget med 7 mål og 12 assists. Hans præstation var fuldstændig ude af stand til at matche den legendariske Real Madrid nr. 7-Fodboldtrøje. Det kan endda siges, at dette burde være den mest mislykkede signing i Real Madrid-klubbens historie. Engang 120 millioner euro værd, nu er der kun 5 millioner euro tilbage. Men selvom hans præstation var forfærdelig, har han vundet meget med hensyn til hæder. Han har vundet 8 mesterskabstrofæer på 4 sæsoner og er "vinderen i livet" i alles øjne.
Når Hazard forlader holdet, vil Real Madrids Billige fodboldtrøjer nr. 7 være ledig. Siden Ronaldo forlod, har Real Madrids nr. 7 ikke indvarslet en rigtig ejer. Uanset om det er Mariano eller Hazard, er deres ydeevne under standard. Vil Real Madrid nr. 7 i den nye sæson indvarsle en ny ejer?

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid trøje,Fodboldtrøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 95 تاريخ : دوشنبه 15 خرداد 1402 ساعت: 0:37

I den periode, hvor Messis transferrygter fløj over himlen, var forholdet mellem Neymar og Paris Saint-Germains ledelse og Paris-fans også meget anspændt. Paris Saint-Germain planlægger at genopbygge holdet med Mbappes kee, og Neymar er ikke med i deres plan, så Paris håber, at Neymar kan tage Paris Saint-Germain trøje af og finde et nyt hold. Men Neymars kontrakt med Paris er stadig et par år væk, og hans fremtid er ikke let at afgøre af nogen. Det er nødvendigt at forhandle mellem spilleren og klubben for at nå til enighed.
For Paris Saint-Germain har Neymars tilstedeværelse haft en enorm indflydelse på holdets genopbygningsindsats. Derfor bekræftede mange medier også nyheden om, at Paris Saint-Germain vil sende Neymar afsted. Selvom Paris vil give store indrømmelser på transfersummen og endda acceptere lånemetoden, hvis Neymar kun ønsker at opfylde den nuværende kontrakt, har Paris ingen løsning. Men det er klart, at Neymar ikke har tænkt sig at blive. Ifølge rapporter i de engelske medier fortalte Neymar Paris-ledelsen, at hvis han skulle forlade, ville han kun slutte sig til Manchester United, og ethvert andet hold ville blive afvist af ham. Ifølge relaterede rapporter er transfersummen for Neymars tilslutning til Manchester United kun 30 millioner euro, hvilket er 190 millioner euro mindre end transfersummen på 220 millioner euro brugt af Paris, men Neymars løn vil ikke have en væsentlig indflydelse.
Hvis Neymar kan tage Manchester United trøje på, vil det være en stor ting for Manchester United og endda for hele Premier League. Neymars inteationale indflydelse og opmærksomhed vil have en enorm indflydelse på Premier League. Men for Neymar er det ikke det bedste valg at komme med i Premier League. For Manchester Uniteds nuværende situation, i betragtning af Neymars alder og hans skadesfysik, er Manchester United måske ikke villig til at lave store ændringer for Neymar.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain trøje,Manchester United trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 78 تاريخ : جمعه 12 خرداد 1402 ساعت: 10:26

Dortmunds midtbanespiller Bellingham har skrevet under på en kontrakt med Real Madrid frem til 2029. I slutningen af sæsonen forlader han officielt Dortmund. I den følgende offseason blev holdets signingsopgave Dortmunds topprioritet. Ifølge relaterede nyheder vil Dortmund fortsætte med at forhandle med Ajax midtbanespiller Alvarez i næste uge. Ajax' udbudspris for Alvarez er 40 millioner euro.
I juli 2020 forlod Bellingham Birmingham for at tage en Borussia Dortmund trøje på. I denne periode voksede Bellingham hurtigt til en af de mest talentfulde midtbanespillere i Europa, og hans værdi steg fra 2.500 til 120 millioner euro. I denne sæson spillede han 42 kampe på vegne af Dortmund, hvor han scorede 14 mål og 6 assists, rangerede først på holdet i mål og tredje i assists, og er holdets absolutte kee. Hans evner er meget omfattende, uanset om det er hans styrke, fysiske kondition og fodbold IQ er meget god. Det vigtigste er, at han kun er 19 år, og hans fremtid har ubegrænsede muligheder. Jeg ville ønske, at hans Real Madrid-karriere kan nå sit højdepunkt.
Alvarez, 25 år i år, har spillet 43 gange i AFC Ajax trøje i denne sæson og har bidraget med 4 mål og 3 assists. Sammenlignet med Bellinghams offensive midtbanespiller er Alvarez' defensive bevidsthed mere fremragende. Hvis forhandlingee går godt, bliver aftalen officielt offentliggjort i næste uge. Det er underforstået, at Alvarez selv er klar til at slutte sig til Dortmund.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Borussia Dortmund trøje,AFC Ajax trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 75 تاريخ : چهارشنبه 10 خرداد 1402 ساعت: 0:48

De 34 runder i Bundesligaen er overstået. Baye og Dortmund har 71 point. Baye vandt Bundesligaen i 11 på hinanden følgende mesterskaber med en målforskel. Mens jeg lykønsker Baye, må jeg have ondt af Royce. Han er blevet hos Dortmund i 11 år, og han er bestemt værdig til at have en Bundesliga-mester i sin karriere.
Når vi ser tilbage på de seneste 11 år, har Dortmund præsteret meget godt i Bundesligaen og blev engang Baye Münchens største konkurrent. Royce, der bærer Billige fodboldtrøjer nr. 11, er holdets keefigur. I denne periode demonstrerede han fuldt ud sit fremragende lederskab og tekniske færdigheder. Han går altid foran med et godt eksempel og bliver en rollemodel for unge spillere at lære af. Uanset om holdet støder på forskellige udfordringer og ulykker, eller på grund af skader og ustabile tilstande, opfordrer Royce altid alle til at bevare en positiv holdning og tror på, at den næste mulighed altid vil komme.
Dortmund ser ikke ud til at have været begunstiget af skæbnen, og Reus missede endnu en gang Bundesliga-mesterskabet. Da Royce bar en Borussia Dortmund trøje og fældede tårer på Signal Iduna Park, blev den "tragiske helt" et mærke, som Royce ikke kunne rive af. Men han har altid holdt sig til Dortmund i mange år og valgte ikke at tage afsted for at forfølge højere æresbevisninger. Royces loyalitet og dedikation er beundringsværdig. Selvom det ikke lykkedes ham at vinde Bundesliga-mesterskabet til sidst, vil hans ånd fortsætte med at inspirere holdet og fansene, og hans fans gav heller ikke op på ham, da han led et nederlag, hvilket også inspirerede ham.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Borussia Dortmund trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 77 تاريخ : دوشنبه 8 خرداد 1402 ساعت: 0:09

Manchester City, som allerede har vundet mesterskabet før tid, spillede ude mod Brighton, sæsonens største dark horse. Harland assisterede Foden med at score, Enciso World Wave udlignede. Til sidst blev Manchester City, som havde vundet 12 sejre i træk i Premier League, endt 1-1 af Brighton.
Manchester City har vundet Premier League før tidsplanen, og de har stadig to finaler at spille i FA Cuppen og Champions League, så Guardiola lavede nogle rotationer i denne kamp. Spillere iført Brighton Hove Albion fodboldtrøjer stillede op for at lykønske mestrene Manchester City før start. I første halvdel af kampen missede Harland en god mulighed og assisterede Foden til at score. Så blæste Brighton-teenageren Enciso, iført nr. 20 Billige fodboldtrøjer, en uløselig verdensbølge for at udligne stillingen. I anden halvleg havde de to hold angreb og forsvar mod hinanden, men ingen af dem scorede effektivt. I sidste ende blev Brighton terminatoren for Manchester Citys 12-spils sejrsrække og låste sig i top 6 en runde før tidsplanen, og kvalificerede sig til Europa League i næste sæson.
I denne kamp sprængte Brighton, der spillede hjemme, 20 skud. Dette er det tredjeflest antal skud mod modstandere i en enkelt kamp i Guardiolas trænerkarriere. Og Harland, der spillede hele kampen, formåede ikke at fortsætte med at genopfriske sin egen Premier League-scoringsrekord. Haaland har kun scoret 1 mål i de seneste 6 kampe. Denne tilstand bekymrer også mange Manchester City-fans. Deæst venter der FA Cup og Champions League finaler. Jeg håber, at Harlands energi kan eksplodere i de to finaler.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Brighton Hove Albion fodboldtrøjer,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 74 تاريخ : جمعه 5 خرداد 1402 ساعت: 0:51

For Real Madrid vil resultatet af kampen mod Valencia ikke have stor indflydelse på deres Champions League-pladser. Men det er meget vigtigt for Valencia, som sidder hjemme, og at vinde denne kamp kan holde dem væk fra nedrykningsstregen. Resultatet af de to hold tiltrak dog ikke fansens opmærksomhed. I stedet var det en storstilet spillerkonflikt mellem de to hold under kampen. Vinicius blev udvist med et rødt kort og blev i fokus for diskussionen blandt fansene.
I stoppetiden for udekampen mod Valencia ramte Vinicius iført en Real Madrid trøje Valencia-spilleren Douro i ansigtet. Efter at VAR greb ind, fik Vinicius direkte et rødt kort og blev udvist. Det var også det første røde kort i hans karriere. Faktisk er den "racediskrimination", som Vinicius stødte på, sket mange gange. Som Real Madrids vigtigste kantspiller præsterede Vinicius meget godt på banen. Men fans af mange La Liga-hold kan ikke lide Vinicius, og mange gange vil han støde på misbrug og latterliggørelse fra ekstreme fans.
Efter kampen eskalerede tingene yderligere. Vinicius smækkede La Liga på sine sociale medier, idet han mente, at den nuværende La Liga er blevet besat af "racister" og ikke længere er Ronaldinho, Messi og Cristiano Ronaldo. Topligaen skabt af Luo et al. Efter at have stået over for sådanne hændelser mange gange, kan Vinicius' fremtid i Real Madrid undergå nye ændringer. Ifølge ESPN er Vinicius' team allerede ved at forberede et tilbud fra et nyt hold til ham. Og Vinicius' nuværende tanker er ikke blevet bekræftet. Real Madrid er trods alt allerede en af topklubbee i verdensfodbold. Vil han vælge at tage den klassiske hvide Fodboldtrøje af? Hvis han forlader Real Madrid, hvor bliver hans næste stop?

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid trøje,Fodboldtrøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 88 تاريخ : چهارشنبه 3 خرداد 1402 ساعت: 0:10

Sæsonen er ved at være slut, og en officiel nyhed fra Manchester United kan ikke undgå at få folk til at sukke. Phil Jones tager Manchester United fodboldtrøjer af i slutningen af denne sæson, og afslutter 12 år med Manchester United.
Før han kom til Manchester United fra Blackbu i 2011, har Phil Jones, kendt som Englands geniale forsvarsspiller, sjældent dukket op foran fans siden 2019. De forfærdelige skadesproblemer gjorde, at han næsten ikke havde nogen chance for at spille, og han kom ikke engang på listen over Manchester Uniteds førstehold i denne sæson. I en alder af 31 skulle det være toppen af hans karriere, men Phil Jones' karriereudvikling levede åbenbart ikke op til forventningee. I november 2017, i en venskabskamp mellem det engelske hold og det tyske hold, bad cheftræner Southgate Phil Jones, som allerede var skadet, om at sprøjte bedøvelse ind i spillet. Herefter begyndte den modige engelske forsvarsspiller at have konstante skader.
Efterhånden har det været svært for folk at se Phil Jones iført Manchester United trøje nr. 4, og hans navn kan ikke engang ses i truppen. I sin 12-årige Manchester United-karriere bidrog han med 6 mål og 10 assists i 229 kampe og vandt 6 mesterskaber. Hans entusiasme og desperate defensive holdning på banen vandt respekt hos alle fans. Farvel, Phil Jones!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester United fodboldtrøjer,Manchester United trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 74 تاريخ : دوشنبه 1 خرداد 1402 ساعت: 0:39